Lännen Alituspalvelu Oy - Vaakaporauksen ammattilainen

 - Alituksia Suomessa sekä ulkomailla, kaikissa olosuhteissa ja

   kaikilla menetelmillä -

 

Lännen Alituspalvelu Oy on toiminut vuodesta 1988 eli yli 20 vuotta ja on suomen suurin erilaisiin vaakaporauksiin erikoistunut yritys. Toimialueena on Suomen lisäksi Skandinavia ja Baltian maat seka Eurooppa.

Lännen Alituspalvelu Oy tekee alituksia erilaisissa olosuhteissa niihin parhaiten soveltuvilla menetelmillä. Meiltä löytyy kaikkiin kohteisiin soveltuva tekniikka, jolla läpäistään lähes mitä maaperää tahansa savesta aina kovaan graniittiin. Poraustekniikka oikein valitsemalla lyhentää työhön kuluvaa aikaa ja säästää kustannusten lisäksi myös ympäristöä.

Lännen Alituspalvelu Oy:n kattavaan palvelutarjontaan kuuluvat menetelmät:

  • Iskevä vasaraporaus -> LAP - porausmenetelmä
  • HDD-ohjattu suuntaporaus
  • Työntöporaus eli Auger Boring
  • Teräsputkijunttaus
  • Myyräalitusmenetelmä
  • Tunnelointi

Lisäksi Lännen Alituspalvelu Oy tarjoaa tarvittaessa konsultointiapua projekteihin, hyödynnettäväksi näissä nykyaikaisen tekniikan tuomat mahdollisuudet tehokkaasti sekä projektiin mahdollisesti liittyvät lisäpalvelut mm. keskittämisrenkaat.

Lännen Alituspalvelulla on erittäin vahva ammattitaito kertyneenä 20 vuoden työkokemuksen kautta. LAP menetelmillä olemme valmiit auttamaan kaikissa alitusongelmissa. Meihin on hyvä ottaa yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa, sillä ammattitaitomme ja - tietomme on sekä rahan että ympäristön säästöä.

Toimintamme on luotettavaa, nopeaa sekä kustannustehokasta kaiken kokoisissa projekteissa.

 

 

© . Powered by ToimiSait